Jul

HOGREBE

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

...OG  DET DUFTER BRUNT & BRÆNDT

IKKE FOR BRÆNDT HÅBER VI

BAG EN PEBERNØD


1 KG MEL

½ KG SUKKER

1 TSK. HJORTETAKSSALT

6 ÆG

200-225 G SMØR

4 TSK. KANEL

4 TSK. KARDEMOMME

2 TSK. NELLIKER


DEJEN  ÆLTES SAMMEN, RULLES I STÆNGER OG DEREFTER TIL PASSENDE STØRRELSE FOR PEBERNØDDER.

OVN OPVARMES TIL 190 G



RING TIL EN VEN

+45 RIKKE MOBIL

BAG EN BRUNKAGE


375 G MEL

150 G MØRK FARIN

120 G LYS SIRUP

1 TSK. NELLIKER

1-2 TSK. KANEL

1 STOR TSK. POTASKE (OPLØSES I LUNT VAND)

75 G MANDLER - SMUTTEDE OG HAKKEDE

150 G MARGARINE


FARIN, SIRUP OG MARGARINE SMELTES I EN GRYDE. KRYDDERI TILSÆTTES SAMMEN MED HAKKEDE MANDLER. POTASKE MÅ IKKE KOMME I FØR MASSEN ER RIMELIGT AFKØLET. MELET ÆLTES I OG DEJEN FORMES TIL RULLER. DE SKAL RULLES AD FLERE OMGANGE EFTER DE ER SAT I KØLESKABET.½ KG SUKKER

HAVREGRYNSKUGLER


...HEMMELIG FAMILIE OPSKRIFT... ELLER OGSÅ ER DEN BARE IKKE UPLOADET ENDNU!

Email: martin@hogrebe.dk

Copyright @ All Rights Reserved