Ferie

HOGREBE

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

FANTASTISKE FERIEOPLEVERLSER

VI ELSKER AT REJSE, OPLEVE OG SE FREM TIL NÆSTE FERIE

FRANKRIG


Frankrig har taget revance de seneste år. Vi har fundet fornyet  glæde ved Provence, og fået koblet ægte nydelse  ved de franske Alper til sammen meddejlige oplevelser i Normandet

ENGLAND


Vi bliver aldrig trætte af at komme til England. Efter færgen Esbjerg-Harwich indstillede ruten, er det desværre blevet lidt sjældnere. Vi krydser fingre for en forbindelse mellem Hirtshals-Harwich med Fjordline.


Vi har haft skønne ture til London, Whitstable, Plymouth, York, Durham, Great Malvern, Royal Turnbrigde, Oxford, Cambridge osv.

ITALIEN

ahhhh! Bella Italia! Sommeren i Italien er bare dejligt. Vi har haft fantastiske oplevelser med tog gennem Italien med kurs mod Rom. Ferie i Toscana, ved søerne: Lago Maggiore, Como og Garda. Verona og Venedig.


Sicilien har undsluppet indtil nu, men står højt på listen.

BELGIEN


Vi er skabsbelgiere - siden 2007 har vi været i Belgien min. 1 gang om året (bortset fra 2015). Ghent, Brugge, Antwerpen, Bruxelles er alle dejlige byer. Landskabet, naturen i Wallónien er skøn. Belgien er et super rejsemål for alle med interesse for cykling, kvalitets mad, chokolade, øl, hyggelige byer, historiske slagsmarker, natur (lige fra strande, skove, grotter, floder og små bjerge.

SKOTLAND


Vi havde en uovertruffen tur til Skotland, og ingen tvivl om at det er et sted der skal genbesøges. Vi så godt nok ikke Loch Ness Uhyret, selvom vi boede ved søens bred. Men vi så en flot del af Skotland og havde fint september vejr til det. Edingburg som en dejlig afslutning.

SVERIGE


Sverige er bare dejligt.. 2018 blev det til et dejligt gensyn med Wärmland. Et fantastisk efterår ved Gräsmark i en dejligt hytte ved Rottnen-søen

Email: martin@hogrebe.dk

Copyright @ All Rights Reserved